Reportér Jan Tuna tráví léto na cestách. Třiačtyřicetiletý tvůrce pořadu A DOST! prakticky nevyndává stan a spacáky z auta, ve kterém občas i přespí. Z duše totiž nenávidí plánování a žije podle hesla: „Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek.“ Kromě celé řady festivalů sjíždí čtyřnásobný otec se svými ratolestmi také české řeky. Přestože zkušeného vodáka jen tak nějaká peřej nerozhodí, existuje jedna věc, která nejen jemu, ale všem obyvatelům kempu dokáže znepříjemnit dovolenou – komáři. I s nimi ale, stejně jako s nepoctivými obchodníky a arogantními úředníky, dokáže zatočit. Vysoce účinný domácí repelent přitom nejen otestoval na vlastní kůži, ale prozradil i návod na jeho výrobu.
Ve svém pořadu A DOST! brání reportér Jan Tuna týden co týden práva spotřebitelů a ve spolupráci s respektovanými institucemi a jejich akreditovanými laboratořemi podrobuje nezávislým testům zboží, které běžně končí na dně nákupních košíků. „Jsem rád, že případů selhání, které chce jejich původce mlčky přejít v naději, že unikne pozornosti, ubývá. Naším primárním cílem není pranýřování viníků, ale ochrana zákazníků,“ říká reportér, který se o cenné rady získané při natáčení pro internetovou televizi Stream.cz, neváhá podělit. Jednou z nich je i jednoduchý návod na přírodní repelent.
„Ve tři čtvrtě litru Alpy vylouhujete třicet či více hřebíčků, počkáte minimálně čtyři hodiny. Nalijete tekutinu do rozprašovače a hotovo. To, že se vám komáři budou vyhýbat obloukem, potvrzuju na vlastní kůži,“ prozrazuje Jan Tuna, jak si vyrobit chemických látek prostý přípravek, který nejen funguje, ale i chladí, je vhodný pro děti a navíc příjemně voní.